Tarieven 2019/2020

Bekijk hieronder onze tarieven. Zeker weten wat de verhuizing u gaat kosten? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verhuizer: € 29.50 p.u.

Ons professionele team van verhuizers huurt u voor € 29,50 euro per uur. Onze verhuizers zijn zeer gemotiveerd, uiterst professioneel, ze weten van aanpakken en verzekeren u van een succesvolle verhuizing.

Offerte aanvragen

Inpakhulp: € 29.50 p.u.

Wilt u zeker zijn van een veilig transport van uw inboedel? Maak dan gebruik van onze inpakservice vanaf € 29.50 p.u. Wij zorgen dat uw spullen snel en professioneel ingepakt worden zodat deze tijdens het vervoer veilig en vrij van schade blijven. Bij aankomst helpen we u ook met het uitpakken van uw spullen.

Offerte aanvragen

Verhuiswagen: € 95,- (min. 3 uur)

Regelt u de verhuizing zelf maar heeft u hiervoor wel een verhuiswagen nodig? Deze kunt u huren bij VSG Verhuizingen vanaf € 95 euro met een minimum van 3 uur. Deze kosten zijn inclusief een verplichte verhuizer. Onze verhuiswagen is voorzien van professioneel verhuismateriaal en is in staat uw inboedel veilig en snel te vervoeren.

Offerte aanvragen

Seniorenhulp: Op aanvraag

Voor senioren hanteren wij een ander tarief. Verhuizen op leeftijd kan een heftige en stressvolle gebeurtenis zijn. Wij begrijpen dat en dragen graag ons steentje bij om zo’n verhuizing soepel te laten verlopen. Wij komen graag langs om te bepalen hoe wij u het beste kunnen verhuizen. Ook op korte termijn staan wij voor u klaar.

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Contact opnemen

Offerte

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of bevestig deze via onze website.

Offerte aanvragen
Offerte bevestigen

Waarom een verhuizing als stressvol ervaren als u kunt profiteren van de snelheid van VSG Verhuizingen? Onze ervaren team van professionele verhuizers helpt u graag!

Menu