Werkwijze bij verhuizingen

Omdat elke verhuizing anders is passen wij onze werkwijze altijd aan op uw specifieke situatie. Voor VSG Verhuizingen is de juiste werkwijze namelijk van groot belang. Een veilig en snelle verhuizing zorgt ervoor dat uw inboedel veilig verhuisd wordt naar de nieuwe locatie. VSG Verhuizingen opereert landelijk, heeft een breed scala aan professionele verhuismaterialen en mogelijkheden en is 7 dagen per week bereikbaar voor uw vragen of verhuizingen.

Stap 1: Offerte aanvragen

Op onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Hiermee krijgt u binnen 2 dagen inzichtelijk wat de verhuizing u zult gaan kosten. Dit kunt u gebruiken om onze tarieven te vergelijken met andere verhuisbedrijven bij u in de regio. Wij schatten in hoeveel mankracht en materiaal er nodig is voor uw verhuizing. Dankzij de scherpe tarieven van VSG Verhuizingen bent echter u altijd gegarandeerd van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

U kunt de offerte op onze offerte pagina aanvragen. Zodra u de offerte heeft ontvangen en besloten hebt om met ons samen te werken, gaat u door naar stap 2.

Offerte aanvragen

Stap 2: Offerte bevestigen

Heeft u besloten met ons te gaan samenwerken en gaat u akkoord met de door ons uitgebrachte offerte? U kunt ons bellen, mailen of bevestigen via een handig formulier op onze website.

Na de bevestiging zullen wij contact met u opnemen. U komt in de gelegenheid om aanvullende wensen kenbaar te maken of vragen te stellen. Daarnaast krijgt u precies te horen wat de werkzaamheden van VSG Verhuizingen zullen zijn.

Bij VSG Verhuizingen zijn alle offertes vrijblijvend en kunt u tot maximaal 1 week voor de verhuizing geheel vrijblijvend afzien zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Het afgesproken bedrag kan voor- of achteraf betaald worden. Betaling in termijnen is helaas niet mogelijk. Indien u besluit af te zien is een reactie niet noodzakelijk. De offerte vervalt automatisch na 1 maand.

Offerte aanvragen

Stap 3: De verhuizing

Op de dag van verhuizing zullen wij met ons team van professionele verhuizers en verhuismateriaal aankomen. Denk hierbij aan stevige verhuisdozen met veel ruimte en een sterke structuur. Hierdoor kunnen uw kostbaarheden zoals boeken en accessoires gemakkelijk en vooral veilig verhuisd worden. Onze verhuiswagen is in staat om uw inboedel te vervoeren met minimale kans op schade aan banken, koelkasten of andere bezittingen die meegaan tijdens de verhuizing.

Wij willen dat de verhuizing voor u stressloos verloopt. U heeft daarom gedurende de dag een persoonlijk aanspreekpunt die u ten alle tijden telefonisch kunt bereiken voor vragen. De medewerker van VSG Verhuizingen kan deze vragen voor u beantwoorden. Wij zullen u zelf ook op de hoogte houden van de werkzaamheden. Zo bent u altijd op de hoogte van waar wij mee bezig zijn en alles volgens schema verloopt.

Eenmaal aangekomen op het nieuwe adres of locatie kunt u aangeven waar de uitgeladen inboedel moet komen te staan. Heeft u gekozen voor onze inpakhulp? Dan assisteren wij u bij het uitpakken van uw spullen. Als laatste controleren we of de verhuizing volledig naar wens is verlopen.

Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. Ga daarna door naar stap 4.

Offerte aanvragen

Stap 4: Na de verhuizing

Na de verhuizing zullen wij contact met u opnemen om te vragen hoe u de verhuizing heeft ervaren. Misschien heeft u goede tips of suggesties om onze diensten verder te verbeteren. Als afsluiter zouden wij het erg waarderen als u een ervaring wilt plaatsen voor op onze website.

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Contact opnemen

Offerte

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of bevestig deze via onze website.

Offerte aanvragen
Offerte bevestigen

Waarom een verhuizing als stressvol ervaren als u kunt profiteren van de snelheid van VSG Verhuizingen? Onze ervaren team van professionele verhuizers helpt u graag!

Menu