Over ons

U bent bij VSG Verhuizingen aan het juiste adres voor het realiseren van particuliere, zakelijke en internationale verhuizingen. Geen enkele verhuizing is hetzelfde. VSG Verhuizingen past zich daarom volledig aan op de wensen van de klant.

Of uw verhuizing klein of groot is, binnen Nederland of daarbuiten, wij realiseren een zorgeloze verhuizing. Met meerdere jaren gezamenlijke ervaring zijn wij eind 2016 begonnen met VSG Verhuizingen. Wij hebben een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en service. Van ons krijgt u de service die u van een professioneel verhuisbedrijf verwacht. Wij zien u als partner en streven naar een geslaagde samenwerking. Diverse tevreden opdrachtgevers vertellen tevreden over hun samenwerking met VSG Verhuizingen en dat is terug te zien in hun reviews. Gaat u internationaal verhuizen? Geen probleem, de diensten en service van VSG Verhuizingen kennen geen internationale grenzen. Klik hier voor meer informatie over internationale verhuizingen.

  • Professionele verhuismaterialen en gegarandeerd veilig vervoer van uw inboedel;
  • De goedkoopste tarieven van Nederland;
  • Snel en zorgeloze verhuizingen, spoedklussen zijn geen probleem.

Wij zijn een moderne organisatie en hebben ons op meerdere gebieden weten te specialiseren. Ons personeel en verhuismateriaal is professioneel verzorgd. Hierdoor weet de buurt dat u een professioneel team van verhuizers heeft ingehuurd en kan er gerekend worden op meer begrip wanneer wij even op de stoep moeten parkeren of parkeerplekken voor langere tijd bezet houden.

Wanneer u vragen heeft, of in een geval van nood, bieden wij de juiste mogelijkheden. We zijn namelijk eenvoudig telefonisch bereikbaar en lezen 7 dagen per week onze mail. Bereikbaarheid is voor ons van uiterst belang.

U kunt voor alle diensten een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit kan middels ons aanvraagformulier of door telefonisch contact op te nemen. Gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers en alleen de allerbeste verhuismaterialen geven uw inboedel de zorg en aandacht die het verdiend. Dit alles tegen een alleszins redelijke prijs met de snelheid die u van ons gewend bent.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Contact opnemen

Offerte

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of bevestig deze via onze website.

Offerte aanvragen
Offerte bevestigen

Waarom een verhuizing als stressvol ervaren als u kunt profiteren van de snelheid van VSG Verhuizingen? Onze ervaren team van professionele verhuizers helpt u graag!

Menu