Internationale verhuizingen

Belgiƫ, Duitsland of misschien wel Noorwegen. VSG Verhuizingen is het verhuisbedrijf voor Internationale verhuizingen. Wij helpen u graag dit een plezierige ervaring te maken! Verhuizen is voor veel mensen een stressvol en zorgelijke gebeurtenis en bij internationale verhuizingen is dat geen uitzondering. VSG Verhuizingen neemt al deze zorgen uit handen en zorgt voor een veilig transport voor uw inboedel. Veilig, snel & goedkoop, zoals u van ons gewent bent! Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan!

VSG Verhuizingen kan u middels diverse diensten zorgeloos verhuizen en heeft als ervaren en professionele verhuizers het juiste verhuismateriaal om uw inboedel internationaal te vervoeren. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en zorgen dat u bijna nergens meer naar om hoeft te kijken. Of uw inboedel per containerschip naar de andere kant van de wereld verscheept wordt, of per vrachtwagen dichter bij huis. Ons team weet als geen ander hoe ze uw verhuizing het veiligst, snelst en goedkoop uit kunnen voeren. We zullen, samen met u, een uitgebreide planning maken. Zo weet u van te voren waar en wanneer wij ons voor u inzetten. Internationale verhuizingen zijn grote, ingrijpende stappen. Desondanks doen wij ons best het een plezierige ervaring te maken!

  • Professionele verhuismaterialen en gegarandeerd veilig vervoer van uw inboedel.
  • De goedkoopste tarieven van Nederland.
  • Snel en zorgeloze verhuizingen. Spoedklussen zijn geen probleem.

Wilt u internationaal verhuizen waarbij alles veilig, snel en goedkoop verloopt? Vraag daarvoor een geheel vrijblijvende offerte aan. Dankzij onze efficiƫnte werkmethode komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en hoeft u nooit lang te wachten. Heeft u specifiekere vragen over bijvoorbeeld de kosten van de verhuizing of wenst u verder te onderhandelen? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Gaat u gebruik maken van onze diensten of regelt u het zelf? Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben wij een handige checklist opgesteld. Klik hier om deze te downloaden.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Contact opnemen

Offerte

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of bevestig deze via onze website.

Offerte aanvragen
Offerte bevestigen

Waarom een verhuizing als stressvol ervaren als u kunt profiteren van de snelheid van VSG Verhuizingen? Onze ervaren team van professionele verhuizers helpt u graag!

Menu