Zakelijke verhuizingen

Gaat uw kantoor, bedrijf of instelling verhuizen? Dan komt daar veel voorbereiding, werk en risico’s bij kijken. Het is onze doelstelling om alle bedrijfsprocessen zo snel mogelijk weer voort te kunnen zetten. Om dit te laten realiseren bent u bij ons aan het juiste adres.

Om dit te realiseren is het belangrijk om een goede planning te maken en inventariseren van wat er verhuisd moet worden. Omdat een goede, degelijke voorbereiding het halve werk is bereiden we uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig en tot in detail voor. VSG Verhuizingen is een specialist in zakelijke verhuizingen door heel Nederland.

Om al uw wensen in kaart te brengen komen wij geheel vrijblijvend bij u langs op kantoor of bij u thuis. Vervolgens maken we duidelijke afspraken en een overzichtelijk draaiboek, waarin we concreet toelichten hoe we uw verhuizing het beste kunnen aanpakken. Door snel en efficiënt te werken met professionele verhuismaterialen beperken we de hinder van uw onderneming tot het minimum en zorgen we ervoor dat alles veilig en voorspoedig verloopt.

  • Professionele verhuismaterialen en gegarandeerd veilig vervoer van uw inboedel.
  • De goedkoopste tarieven van Nederland.
  • Snel en zorgeloze verhuizingen. Spoedklussen zijn geen probleem.

Opdrachtgevers zijn tevreden over onze service, bereikbaarheid en kwaliteit van het geleverde werk. Onze service gaat veel verder dan alleen het verhuizen. Zo kunnen we ook de demontage en montage van de inboedel regelen en regelen we schoonmaakwerkzaamheden. Met onze voorbereidende werkzaamheden, uitgebreid draaiboek en vele jaren ervaring zorgen wij ervoor dat u en uw onderneming snel weer aan de slag kunnen. Of het nu gaat om een kantoor, instelling, school, restaurant of bibliotheek. VSG Verhuizingen biedt u een totaaloplossing voor een goedkope prijs.

Wilt u een zakelijke verhuizing die veilig, snel en goedkoop verloopt? Vraag dan om een vrijblijvende offerte. Door onze efficiëntie kunnen we onze prijzen relatief laag houden en daarmee uw verhuizing betaalbaar houden.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Contact opnemen

Offerte

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of bevestig deze via onze website.

Offerte aanvragen
Offerte bevestigen

Waarom een verhuizing als stressvol ervaren als u kunt profiteren van de snelheid van VSG Verhuizingen? Onze ervaren team van professionele verhuizers helpt u graag!

Menu