Top 10 verhuistips

Inpakken voor uw verhuizing, hoe gaat dat nou precies in z’n werk? Waar moet u op letten en hoe pakt u dat het beste aan? De kleinste fouten kunnen grote gevolgen hebben en daarom is een goede voorbereiding van het grootste belang. VSG Verhuizingen helpt u verder met handige verhuistips!

Verhuizen doet u gelukkig niet elke dag, maar wij wel. Wanneer u goed voorbereid bent in samenwerking met onze professionele verhuizers zal dit resulteren in een verhuizing die veilig, snel en goedkoop verloopt. heeft u toch nog vragen of het zelfstandig verhuizen onderschat? Geen probleem, vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Tip 1: Weet wat het kost

Een belangrijke verhuistip voor u begint is het aanvragen van uw geheel vrijblijvende verhuisofferte. Hierdoor heeft u van al tevoren de kosten van de verhuizing inzichtelijk en komt u achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Tip 2: Begin vroeg met plannen

De planning bij een verhuizing is erg belangrijk, dus begin op tijd. U kunt al starten zodra de verhuisdozen en/of stickervellen binnen zijn. Het is verstandig om elke dag wat in te pakken.

Tip 3: Gebruik een checklist

Het gaat u waarschijnlijk niet lukken om alles te onthouden. Wij hebben daarom een handige verhuischecklist gemaakt, die u kunt uitprinten. Hierdoor is het bijna zeker dat u geen belangrijke onderdelen van het verhuizen zult vergeten.

Tip 4: Zorg voor overzicht

Het is aan te raden om elke kamer apart in te pakken. Met gebruik van afneembare stickers kunt u elke doos nummeren. Door het maken van een paklijst weet je altijd welke doos waar heen moet. Ook weet u of er breekbare spullen in de verhuisdoos zitten.

Tip 5: Meten is zeker weten

Het is mogelijk dat groot meubilair zoals banken en of kasten niet door een deur, trapgat, of andere ruimte passen. Zorg dat u van tevoren de afmetingen meet en weet. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Tip 6: Zorg voor vulmateriaal

Vul uw verhuisdozen met voldoende vulmateriaal. Hierdoor kan de inhoud van de doos niet of nauwelijks verschuiven. Zorg dat u voor de verhuizing voldoende vulmateriaal in huis hebt.

Tip 7: Lichamelijke bescherming

Zorg dat u altijd beweeglijk en flexibele werkhandschoenen aan hebt die u beschermen tegen stoten, schaven en snijden. Gebruik ook werkschoenen met verstevigde neuzen. Pas tenslotte uw kleding aan naar de weersomstandigheden. Bijvoorbeeld luchtige kleding bij warme temperaturen en zichtbaarheidskleding als u veel aan de kant van een doorgaande weg moet zijn.

Tip 8: Bescherm kwetsbare spullen

Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in papier en stop ze in dozen. Gebruik handdoeken, kleren of vulmateriaal om ze veilig te vervoeren. Zwaarder glaswerk moet onderaan in de doos. Rol tafelzilver in keukenrolpapier. Zet flessen altijd rechtop in de verhuisdoos en plaats geen scherpe dingen in de buurt van kwetsbaar glaswerk. Geef op de dozen aan dat er breekbare spullen in zitten. Zo weten wij dat we hier rekening mee moeten houden.

Tip 9: Wijzig op tijd je adres

Loop geen (belangrijke) post mis. Het is van belang om tijdig uw nieuwe adres te wijzigingen. Hierdoor weet u zeker dat de post niet naar het oude adres wordt gestuurd.

Tip 10: Offerte aanvragen bij een verhuisbedrijf

Dankzij onze ervaring en kennis van verhuizingen kunnen we snel een vrijblijvende offerte opstellen. We kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes en aan de hand van specifieke wensen maken wij een passende offerte op maat voor uw verhuizing.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Contact opnemen

Offerte

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of bevestig deze via onze website.

Offerte aanvragen
Offerte bevestigen

Waarom een verhuizing als stressvol ervaren als u kunt profiteren van de snelheid van VSG Verhuizingen? Onze ervaren team van professionele verhuizers helpt u graag!

Menu